Házassági évfordulónk ünneplese

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

A babánk szülinapja


Családient.hu vonalzók

Gréti érkezése

Lilypie Kids Birthday tickers

2010. május 24., hétfő

9 honapos a baba!!!!








Nagyon telik az ido, mar 9 honapja bearanyozza a mindennapjainkat ez a gyonyoru baba. A tegnap mertuk meg 7560 g es 76 cm. Nagyon jokedvu baba, mar sokat beszel az o nyelven, imadom ahogy probal utanozni engem.
Az etellel kapcsolatba, mar sokmindent eszik: alma, nagyon ritkan banan, tok, brokkoli, salata, sargarepa, csirkehusi, hal, spenot, griz, kenyernek a belso reszet , a helyat pedig ragcsalja de nem sokaig.Meg puresitem az eteleket vagyis mar nem olyan pure mert mar darabosabb. Nagyon ugyesen eszik, ugyesen tatog es ha nem adom gyorsan akkor mar kiabal.Ebbol a szempontbol nagyon turelmetlen:)))A zoldborsot fogjuk ki
Az alvas is eleg jol megy, az ejszakat atalussza este 10-11 korul elalszik reggel 6-7 ig ,akkor felkel szopizni de alszik is vissza utanna ugy 10 -ig. Delbe 2.30-3 korul elalszik , korulbelul egy es fel orat alszik , van hogy kibirja estig de van hogy elalszik 8 korul , akkor felbomlik az esti alvas kb.1-2 oraval kesobb alszik el, akkor elkezd jatszani es kacagni , mindent csinal csak ne aludjon. En vagy 10-szer lefektetem de 5 perc mulva mar kereszbe van az agyon es kacagja.
A napokba a jarokaba is ult de hatrafele megy , es ugy szereti hogy o eljut mashova nem egy helybe van.
Nagyon szereti a zenet , nagyon sokszor hallgatunk zenet , neki is van mar kedvenc enekesse, egy kislany akinek az osszes szamat nagyon szereti, ugy orvend neki, es tancol.Imadni valo nagyon ahogy igy rajong ezert a kislanyert.Videot is keszitettem ahogy nezi a laptopon ahogy enekel a kislany.

2 megjegyzés:

  1. Boldog honapfordulot ennek a gyonyoru babanak! Annyira szep!:) Alig varom, hogy talalkozzunk!:)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon sok boldog hófordulót kivánok,!!! Jó a háttér !

    VálaszTörlés