Házassági évfordulónk ünneplese

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

A babánk szülinapja


Családient.hu vonalzók

Gréti érkezése

Lilypie Kids Birthday tickers

2010. augusztus 25., szerda

1 evet toltott a kismanom!!!


A Realba voltunk vasarolni es ma eloszor beraktuk a gyerek bevasarlokocsiba, nagyon szerette benne, amig vasaroltunk o nezelodott , nagy elmeny volt onnan nezni a vilagot.


Mar nagyon reg nem talalkozott Krisz a keresztlanyommal es ilyen nagy volt az orom, Szintia egyfolytaba olelte es puszilta, annyira edesek voltak egyutt.


Az en tengeresz gyalogos babam:)

El sem hiszem hogy mar eltelt egy ev a szulestol.Annyira jo erzes hogy ilyen szep nagy babam van mar. nagyon okos mar , minden nap valami ujat tanul, szerepel sokat, minden erdekli, peldaul a tegnap kapott egy kisautot egy baratnomtol es elkezdte tolni es burrogot neki, ugy hogy meg a bugyborekokat is fujta. Mar nagyon ugyesen jar ha az agyunk mellett vagy valami masba kapaszkodik egyedul, mi nem is jaratassuk , hisz mikor o fel lesz keszulve akkor elindul magatol is. hisz igy volt a maszassal is , ulessel is es o magatol mikor fel volt keszulve csinalta, most mar profin csinal mindet, meg az agyunra is felmaszik a tegnaptol, olyan kis edesen kapaszkodik es mikor felert meg nagyokat kacag hogy sikerult.Mar sok szot ert kulonosen a labdat ismeri es most kezdi a kocsikat is keresni ha kerdem hogy hol van. nagyon szeret kutatni, ramolni, mas minden erdekesebb mind a sajat jatekai. A taplalkozas teren is jol halad, meg mindig van 4 szopi a nap folyaman, es azon kivul a reggel, uzsonna, ebed, uzsonna es vacsora. vacsorara meg szopi es tapszert meghagytam, de a tobbi kaja mind szilart etelek. Az alvas is nagyon jol megy, atalussza az ejszakat, este altalaba 10 -korul alszik el es reggel 8-9 kozott ebred , hajnalba meg van egy szopizas is de rogton alszik is vissza mikor visszarakom a kicsiagyaba. nagyon ugyesen inti a taj-tajt (pa-pa) , az uton sokszor setalas kozbe ha jon vele szembe valaki akit nem is ismer es szimpatikus mosolyog neki es inti es mondja "taj-taj" olyankor meg tudnam zabalni annyira aranyosan csinalja. Meg meretkezni nem voltunk a csaladi orvosnonel, de itthon megmertuk es 8700g es 78 cm magas.
A szulinapi bulija szombaton lesz megtartva eloszor anyumeknal , utann itthon a keresztszulokkel es a kicsi Tamaskaval, akkor hozok tortas kepeket is !!!

Isten Eltessen sokaig bobo!!!!



3 megjegyzés:

  1. Isten eltessen sokaig draga baba!:)))))

    VálaszTörlés
  2. Sok boldog születésnapot kedves Krisz-baba''' Puszilunk

    VálaszTörlés
  3. Krisz baba nagyon tündéri, csodaszép kisfiú! Sok boldogságot neki, nektek! :)

    VálaszTörlés