Házassági évfordulónk ünneplese

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

A babánk szülinapja


Családient.hu vonalzók

Gréti érkezése

Lilypie Kids Birthday tickers

2011. augusztus 13., szombat

Greta-Vivien megszuletett:)

Egy honappal hamarabbagusztis 1-en  megszuletett gyonyoru kislanyunk Greta Vivien. Nehezen indult be a szules ,igazabol a kemenyedesek jottek csak, fajasom nem volt, de mivel komplikaciok jottek kozbe, foleg hogy a baba szivverese idonkent nagyon magas volt 190 is es a dokim ugyeletes volt igy nem mert tobbet varni , vegul este 10 kor a mutobe vittek es 10 ora 50 perckor megszulett a babucink.Mivel megvolt a 2550g es 49 cm, igy nem annyira volt koraszulott baba, meg inkubatorba sem kellett tenni mert olyan kis eleven baba. Masnap reggel 8 korul megkaptam a dragasagomat, es mar ugyesen kezdett szopizni is. Azota is egy tunderi babam van, eszik es alszik ,nagyon ritkan sir es akkor is kevesett, mar vissza is hizta a szuletesi sulyat, talan meg meg is haladta. nagyon hamar nott, remelem ezutan is ilyen gyorsan gyarapodik.Krisz nagyon orvend a tesokanak, Gretitol kapott egy kocsit is es akkor jo ponntal inditottunk. Jon megnezi Gretit, megsimogatja sokszor es a nevet is mondja , bezzeg a sajat nevet nem mondja de a hugijet igen:)





Megvan a mi csodalatos szep kis csaladunk ennel tobb nem is kell.

6 megjegyzés:

  1. Dalmi, gratulálok Grétához, nagyon szép kislány! Jó egészséget kívánok Nektek, és minden jót! Puszi: Orsi

    VálaszTörlés
  2. Itt is gratulálok gyönyörű kislányotokhoz!

    VálaszTörlés
  3. Dalmi, gratulálok én is! Gréta tényleg csodaszép! és még kisangyal is, mázlista vagy :)

    VálaszTörlés
  4. Tündéri baba, nagyon sok örömet és boldogságot kívánunk nektek!Puszi, Era és Milu:)

    VálaszTörlés
  5. Szia!

    Szeretném a figyelmedbe ajánlani a baba.miner.hu oldalt, ahol a kisgyermekes blogokat jelenítjük meg egy helyen. Úgy gondoljuk, rengeteg értékes információ van a blogokban, s jó volna ezeket egy helyen látni - ebben a témában is.

    Szeretnénk, ha a Te blogod is megjelenhetne oldalunkon, s ehhez hozzájárulásodat szeretnénk kérni (szabályunk, hogy csak azok bejegyzései jelennek meg, akik ehhez hozzájárulnak). A bejegyzésedből csak egy kivonat jelenik meg honlapunkon és esetlegesen egy kis kép: ha valaki el szeretné olvasni írásodat, akkor a blogodra fog eljutni. A csatlakozáshoz pusztán az engedélyed kérjük, anyagi vonzata nincs, a blogbejegyzések első egy-két mondatának listázásához a blog feedjét dolgozzuk fel, tehát semmilyen technikai teendőd sincs.

    Amennyiben úgy döntöttél, csatlakoznál hozzánk vagy kérdésed van, kérlek, írj az info kukac miner pont hu-ra!

    Üdvözlettel:
    Miner.hu

    VálaszTörlés