Házassági évfordulónk ünneplese

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

A babánk szülinapja


Családient.hu vonalzók

Gréti érkezése

Lilypie Kids Birthday tickers

2010. június 27., vasárnap

Vendegsegbe!!!






A tegnap hivatalosak voltunk egy hazasparhoz vendegsegbe, 8 felnot es 6 gyerek volt. Nagyon szuperul telt, Krisz is nagyon jol erezte magat a babak kozt, o volt a masodik legkisebb a gyerekek kozt de nagyon elvezte. A 4 eves kislany megszerette nagyon, fogta es Krisz is szerette es puszit akart adni neki es bujt hozza, pedig meg volt meg egy kislany a nagyobbiknak a testvere az csak ket hettel nagyobb mind Krisz de ugy latszik Krisz a nagy lanyokat szereti:)))Ami letezett minden volt, kacagas, rajzfilmnezes, labdazas, siras, ......
Vegre en is egy kicsit felszabadulhattam es egy jot szorakoztunk a lanyokkal es a babakkal no meg a ferfiakon.
Es volt meg egy kis civakodas Krisz es a 7 honapos uncsiteso kozott, egy percre nem neztunk da es mar osszekaptak a jatekon, de csak amolyan gyors volt , igy nem sirt senki. de nagyon edik egyutt.

2010. június 25., péntek

10 honapos a kishuncut!

Mar lassan itt a nagy nap, meg ket honap es 1 eves lesz. Addig is elvezzuk minden pillanatat ahogy no a baba.
Mar 8 kilogram felett van, es mar tobb mind 78 cm.
nagyon sokmindent eszik,de meg mindig 4-szer szopizik, nagyon orvendek hogy meg most is van tejcsim, es az is kell amit en eszek. A zoldborso is kipipalva, soska, cukini, husok, vagyis csirke es disznohus. A grizet is szereti de eddig csak ugy adtam ha valamivel vegyitettem, de a kovetkezo a tejbegriz lesz a menube de meg vizzel amig nem issza a tejet.es valami gyumolcslevevel izesitem.
Mar kuszik-maszik , olyan gyorsan hogy alig birom tartani a lepest vele, mindenaron ha az agyba hagyom le akar maszni, de fejjel lefele akar erkezni. de szerencse mindig resen vagyok es vigyazok hogy ne essen le.
Most megint ket napja nagyon nyalazik, meg ilyen nem volt mikor jottem az elso 8 fogacskai, de ugy latszik ezek mar durvabban jonnek ki es fajnak.Remelem hamar kibujik a tobbi 12 es tul lessz rajtuk.
Mar all a baba ha fogjuk a kezet es a jarokaba mar felall egyedul es hatrafele vagy oldalt elindul es eljut ahova akar, sokszor olyan helyre ahol nem szabadna, nagyon szereti a fuggonyunket tepni es fogdosni es ha mondom hogy nem szabad , kacagja es tovabb folytassa.












2010. június 23., szerda

Krisz pancsizik!!!

Krisz mar regota a nagykadba furdik de mindig velem, most viszont ugy adodott hogy csak egyedul pancsizik, es nagyon szerette, elvezte hogy egyedul van a nagy kadba , viszont meg kell vigyazzak mert a nagy jatszasba elfeledkezik es dol fel .

2010. június 16., szerda

Kutyazik a baba!!!

Hetfon kezdte, ezelott harom napja felfezdezte hogy ezt is lehet, es azota nagyon elvezi csinalni es ma el is kaptam reggel mikor felkeltunk atraktam a nagyagyba es mar szorakozott is , sikerult le is filmezni. Ezek utan mar johet a maszas is.

2010. június 15., kedd

Elso nagy kirandulasa Krisznek!



ez az oriasmedence amit keptelenseg megtolteni igy ebbe maszkalhatott es jatszott.


Igy mosolygott a vizbe.


Mielott jottunk volna haza a kocsiba pihent.


itt mar hetfon delelott miutan megszaradt a medence mert vizesen hoztuk haza mert az eso hazavert es mar nem volt ideje megszaradni. de itt is vigan jatszott.






Krisz elso kirandulasa a hegyekbe!!!Itt mar a kabannaba vagyunk a teraszon

Szombaton reggel koran elindultunk a hegyekbe kirandulni . Nagyon meleg volt igy mar reggel 8-kor indultunk hogy a nagy meleg elott odaerjunk. Krisz nagyon szerette a kocsiba az ulesebe, vegig nezelodott, meg volt hogy szunditott is egy kicsit de le a kalappal hogy milyen csendes ugyes baba volt.
Nagyon szep helyre mentunk, tiszta levego, csendes hely es olyan szep volt minden. meg megismeteljuk ezen a nyaron remelem mert nagyon jot tett Krisztinek is ez a levego.
Masnap, vasarnap a maros partjara mentunk 20 kilometerre tolunk , vittunk egy nagy medencet hogy Krisz furodjon is ebbe a melegbe, anyumekkal es a tesomekkal voltunk.
Nagyon szuperul telt. a babak ugyesek voltak vegig, es ami a legjobb hogy Krisz vegre kedz megbaratkozni a keresztlanyommal, Szintiaval. egyutt furodtem veluk mert Krisz nem volt hajlando egyedul ulni a medencebe de ha en ott voltam mellette akkor nagyon elvezte , sokat csapkodta a vizet , pancsolt, sikitott, es jatszott a jatekokkal. Ket medence is volt de a kisebbiket hagytuk felfujba es megtoltve mert a masikat keptelenseg lett volna megtolteni vizzel meg igy is anyum es a ferjem jo sok vederrek hordtak vizet amig felig megtelt.
Este mikor hazajottunk megfurosztottem es megetettem es mar fel 10-kor aludt es reggel 6-ig megsem ebredt ugy kifaradott a kicsi dragam.

2010. június 9., szerda

Mar sokkal jobban!!!!!!!!

Ma a 10 nap hogy himlos a kis manom. Ahhoz kepes hogy 9 honapos , nagyon jol viselte, ami nagyon meglepo volt, amig a pottyok jottek ki addig nem volt egyaltalan lazzas,hetfon jottek az elso pottyok es csutortokig mind jottek, mar azt hittem soha nem allnak le. nagyon viszketette szegenykenek, sokat sirt , mikor kenegettem hogy ne viszkessen, es olyan okos volt mert a fejet surolta a lepedojebe mikor viszkett, egy holyagot el is surolt , de a tobbi nagyon szepen huzodik vissza, alig van mar egy par es azok is napok kerdese es leszaradnak egeszen.Igy megusztuk hogy nem tudta meg felfogni hogy el lehet vakarni a sebeket, es nem lesz sehol nyoma.maskepp ha mar nagyobb lenne akkor mar biztos eddig tobbet is elvakart volna.
Penteken es szombaton estere belazasodott 39 fokos volt a lazza, de a lazcsilapito kuppal le is mert hamar mert utanna az agyaba jatszott es mar mosolygott is.
Ma mar setaltunk is , es mar nagyon jokedvu baba es az etvagya is jon vissza. az utobbi napokba meg az sem volt tul jol.

2010. június 1., kedd

Holyagos himlos a kis dragam!!!


Igy kelt fel a deli alvasbol:))))

Mar harmadszorra nem kegyelmezett a sors es vegul Csabitol (apuci) elkapta a himlot. Hat ha lehet himlonek nevezni, mert olyan jokedvu, semmi baja nincs, mar ket napja az es vagy 10 pottye ha van. meg elmeletileg egy napja van hogy meg jojenek ki pottyok de nem ugy nez ki mert az elsok mar szaradnak le.
Nem volt egyaltalan lazza sem, viszketni sem viszket de az a ket pottyot bekentem hogy hamarabb leszaradjanak es meg van egy a halantekjanal de az nem latszik.
Mindennel jatszik , nem unatkozik , sikongat es persze egyfolytaba a laptophoz akar maszni. vagyis kuszni vagy gurulni:))))))))ugy konnyebb!!!!!!!!!!