Házassági évfordulónk ünneplese

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

A babánk szülinapja


Családient.hu vonalzók

Gréti érkezése

Lilypie Kids Birthday tickers

2010. június 15., kedd

Elso nagy kirandulasa Krisznek!



ez az oriasmedence amit keptelenseg megtolteni igy ebbe maszkalhatott es jatszott.


Igy mosolygott a vizbe.


Mielott jottunk volna haza a kocsiba pihent.


itt mar hetfon delelott miutan megszaradt a medence mert vizesen hoztuk haza mert az eso hazavert es mar nem volt ideje megszaradni. de itt is vigan jatszott.






Krisz elso kirandulasa a hegyekbe!!!Itt mar a kabannaba vagyunk a teraszon

Szombaton reggel koran elindultunk a hegyekbe kirandulni . Nagyon meleg volt igy mar reggel 8-kor indultunk hogy a nagy meleg elott odaerjunk. Krisz nagyon szerette a kocsiba az ulesebe, vegig nezelodott, meg volt hogy szunditott is egy kicsit de le a kalappal hogy milyen csendes ugyes baba volt.
Nagyon szep helyre mentunk, tiszta levego, csendes hely es olyan szep volt minden. meg megismeteljuk ezen a nyaron remelem mert nagyon jot tett Krisztinek is ez a levego.
Masnap, vasarnap a maros partjara mentunk 20 kilometerre tolunk , vittunk egy nagy medencet hogy Krisz furodjon is ebbe a melegbe, anyumekkal es a tesomekkal voltunk.
Nagyon szuperul telt. a babak ugyesek voltak vegig, es ami a legjobb hogy Krisz vegre kedz megbaratkozni a keresztlanyommal, Szintiaval. egyutt furodtem veluk mert Krisz nem volt hajlando egyedul ulni a medencebe de ha en ott voltam mellette akkor nagyon elvezte , sokat csapkodta a vizet , pancsolt, sikitott, es jatszott a jatekokkal. Ket medence is volt de a kisebbiket hagytuk felfujba es megtoltve mert a masikat keptelenseg lett volna megtolteni vizzel meg igy is anyum es a ferjem jo sok vederrek hordtak vizet amig felig megtelt.
Este mikor hazajottunk megfurosztottem es megetettem es mar fel 10-kor aludt es reggel 6-ig megsem ebredt ugy kifaradott a kicsi dragam.

2 megjegyzés:

  1. Nagyon aranyos. Szép a mosolya :)

    VálaszTörlés
  2. Mekkora medencetek van apaaaaaaaam!:)Majd, ha egyutt megyunk valahova akkor is hozzatok!:)
    Krisz nagyon edes!:)

    VálaszTörlés