Házassági évfordulónk ünneplese

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

A babánk szülinapja


Családient.hu vonalzók

Gréti érkezése

Lilypie Kids Birthday tickers

2010. június 9., szerda

Mar sokkal jobban!!!!!!!!

Ma a 10 nap hogy himlos a kis manom. Ahhoz kepes hogy 9 honapos , nagyon jol viselte, ami nagyon meglepo volt, amig a pottyok jottek ki addig nem volt egyaltalan lazzas,hetfon jottek az elso pottyok es csutortokig mind jottek, mar azt hittem soha nem allnak le. nagyon viszketette szegenykenek, sokat sirt , mikor kenegettem hogy ne viszkessen, es olyan okos volt mert a fejet surolta a lepedojebe mikor viszkett, egy holyagot el is surolt , de a tobbi nagyon szepen huzodik vissza, alig van mar egy par es azok is napok kerdese es leszaradnak egeszen.Igy megusztuk hogy nem tudta meg felfogni hogy el lehet vakarni a sebeket, es nem lesz sehol nyoma.maskepp ha mar nagyobb lenne akkor mar biztos eddig tobbet is elvakart volna.
Penteken es szombaton estere belazasodott 39 fokos volt a lazza, de a lazcsilapito kuppal le is mert hamar mert utanna az agyaba jatszott es mar mosolygott is.
Ma mar setaltunk is , es mar nagyon jokedvu baba es az etvagya is jon vissza. az utobbi napokba meg az sem volt tul jol.

3 megjegyzés:

  1. Örülök, hogy jobban van a kicsikéd. További betegségmentes napokat

    VálaszTörlés
  2. Örülök, hogy végre jobban van Krisz! További szép, betegségmentes napokat!

    VálaszTörlés
  3. De jo, hogy jobban van mar! Akkor mar talizhatnank!:)

    VálaszTörlés