Házassági évfordulónk ünneplese

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

A babánk szülinapja


Családient.hu vonalzók

Gréti érkezése

Lilypie Kids Birthday tickers

2010. július 25., vasárnap

11. honapos a manom!!!


Itt bulizott a baba mikor elmentunk penteken este, mielott anyumekhoz vittem volna.


All a baba az agyunk mellett, es milyen buszken.

El sem hiszem hogy ilyen hamar telik az ido, meg egy honap es 1.eves lesz a kis dragasagom.
Mozgas: ezen a teren nagyon de nagyon sokat fejlodott egy het alatt mar, eloszor elkezdett maszni, par nap es mar fel is allt az agy szelen es most mar meg is all par masodperce egyedul es olyan edesen ul fel.
Nagyon sokat maszik, es ha elfaradt akkor szepen maszasbol leul es megpihen utanna folytassa tovabb.nagyon buszke vagyok ra.
Eves: meg mindig 4-5-szor szopizik , keves a tejcsi de nem mondok le rola , amig meg van es igenyli addig adom, most tudatosan tudja hogy tejcsi es keresi.Ha mar nem jon az egyikbol akkor keresi a masikat es ha abbol is elfogy akkor keri a szopi utanni papit.
Alvas: nagyon ugyes ezen a teren is hisz vegre tudtam csinalni napirendet, jo nem mindig sikerul de atlagba, este 9-fel 10 korul elalszik , ejjel felebred 1-2-szer vizert, de van mikor nem, ha nem akkor reggel 6-7 korul szopizik , utanna alszik is vissza ugy 10-ora korulig. Delbe 1/2 2-korul elalszik es alszik 1,5- 2 orat.

Nagyon virgonc, kiegyensulyozott baba, es mostanaba imadja az ismeretlen embereket, mindenkinek mosolyog , barhova megyunk , vasarolni, setalni,es nagyon szegyenlos lesz ha vissza is mosolyognak, olyan edesen csinal olyankor.


A baratnommel a bulin.

2 megjegyzés:

  1. Nagyon gratulálunk Krisznek az ügyességéhez és a 11 hónaposságához!

    VálaszTörlés
  2. Boldog honapfordulot! Tenyleg nagyon sokat fejlodott mozgas teren par nap alatt! Hihetetlen, hogy milyen ugyes! Sok puszi Neki! Alig varom, hogy lassam!:) Milyen bulin voltatok?

    VálaszTörlés