Házassági évfordulónk ünneplese

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

A babánk szülinapja


Családient.hu vonalzók

Gréti érkezése

Lilypie Kids Birthday tickers

2010. július 18., vasárnap

Krisztian Kereszteloje


Az en kosztumos szep babam.


Az udvaron a jarokaba, nagyon elvezte hogy egyedul mehet ahova akar.


mikor megerkeztunk a vendeglohoz az asztalon mielott oltoztettem volna at.


A templomba, nagyon ugyes fiu volt , vegig aludt Ildinek az olebe, csak a vegen ebredt fel mikor a pap leontotte vizzel.


Ildi es Jim az egyik keresztszulok , a keresztelo elotti nap nalunk voltak, most latta eloszor Krisztian de mar elso pillanatra megszerette oket.

Eljott a varva vart nap. Krisztian Kereszteloje. Mar nagyon vartuk sok szempontol is. igy Vegre lathattam a baratnomet aki Kriszti egyik keresztszuloje es a ferje Jim, igy most mar hivatalosan is komak/nek vagyunk.
Penteken este atjottek hozzank Ildi es Jim ( baratnom es a ferje), es most vegre meg ismerhettek elobe is Kriszt , hisz eddig csak fenykepekrol lattak. Elso latasra megszerette oket Krisz es naluk nagyon szerette akkor meg mi sem hianyoztunk.
Annyi szep kicsi ruhat kapott toluk es a keresztelore egy szep aranykarkotot amibe bele van irva hogy "Love Always" es "Krisztian".
A masik Keresztszuloktol , Timi es Matyi , toluk is nagyon sok mindent kaptunk, foleg hogy sokmindenbe segitettek, egy szep kutyust ami ugat es Krisz elvezi.
Szombaton a keresztszulok jottek hozank es innen indultunk a templomba.
A keresztszulok oltoztettek fel a kicsi kosztumjebe. Utanna egy etterembe mentunk tovabb unnepelni. Nagyon jo szorakoztunk este fel 11-ig a vendeglobe es onnan hazajottunk es itthon folytattuk tovabb ejjel fel 2-ig. Krisz aludt a vendeglobe (Tip Top ) sokat igy o is bulizott velunk.

1 megjegyzés:

  1. Gratulálok, igen egyforma a sulyuk és a magasságuk is születéskor. Mi is a hónap végén keresztelünk. Nagyon szép a kis Krisztián.

    VálaszTörlés