Házassági évfordulónk ünneplese

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

A babánk szülinapja


Családient.hu vonalzók

Gréti érkezése

Lilypie Kids Birthday tickers

2010. július 15., csütörtök

Kirandulas:)


Mar estefele a masodik napon


Az elso napon.



Alvas hazafele a babakocsiba.

A mult hetvegen szombaton elmentunk kirandulni, vagyis nem messze , ugy 20 kilometerre a varostol a maros partjara, a sracok halasztak, mi meg babaztunk , volt egy szep kislany is velunk, igy Krisz babazott a kislany babajaval, nagyon elvezte.
Estefele emlentunk a Week-End-re uditozni hisz olyan meleg volt, Krisz nagyon edi volt, vegig jatszott, figyelt mindent, es elvezte ha o volt a kozpontba, egy olyan helyen voltunk hogy hintas szekek voltak igy kozbe hintazott Krisz is velem. Hazafele aludt el csak, otthon levetkoztettem , beraktam a kicsiagyba es vegig aludt reggelig, nem is tudta hogy hazajott:))))
Vasarnap ujra elmentunk arra a helyre ahol szombaton voltunk, volt egy kis ijedelem is, hisz egyik percrol a masikra belazasodott erosen, igy vissza kellett menjunk a varaosba lazcsilapitoert, de hamar le is ment es ujra virgonc baba volt. A foga miatt volt a laz, hisz a keze vegig a szajaba volt es ragta.
A hetkoznapjaink most a keresztelovel kapcsolatos intezkedesekkel zajlott, meg seta, meg jatszas. Nagyon ugyes Krisz mert tobbet van el a jarokaba, es olyan ugyesen kozlekedik vele, es boldog hogy mar nem csak egy helybe van, kezd ramolni, minden erdekli es ha en a konyhaba tesz-veszek, o is odajon es az ajtobol figyeli mit csinalok es kozbe szorakoztat, kiabal nekem, nevet, beszelget, tudja hogy en muszaj megcsinaljam es turelmesen varja hogy befejezzem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése